Nieuws

The State of Science (15 mei 2019)

18 april 2019

“THE STATE OF SCIENCE” 

Gedragsbestuurskunde: de vervlechting van bestuurskunde en gedragswetenschap in Utrecht

 

Een belangrijk doel van de Vereniging voor Bestuurskunde (VB) is het verbinden van de bestuurswetenschap en de praktijk van het openbaar bestuur. In een nieuwe serie bijeenkomsten – “The State of Science” genaamd – gaan we langs alle Nederlandse bestuurskunde instituten/faculteiten, om te horen wat in hun ogen de belangrijkste ontwikkelingen van het vakgebied zijn.

De aftrap van de State of Science bijeenkomsten vindt plaats op 15 mei 2019 bij het Departement Bestuurs- en Organisatiewetenschap (USBO) van de Universiteit Utrecht. Onder leiding van prof. Lars Tummers bespreken de we impact van de gedragswetenschap op de bestuurskunde als academische discipline, en omgekeerd, wat de bestuurskunde voor de gedragswetenschap betekent. Ook met prof. Denise de Ridder (UU), Elise Zanting (RIVM) en Joram Feitsma MSc (UU).

 

Locatie:          USBO, Bijlhouwerstraat 6 te Utrecht

Wanneer:      Woensdag 15 mei 2019

Tijd:                16.00 – 19.00 uur

De volledige informatie en het programma van deze bijeenkomst vindt u hier

Deze bijeenkomst is breed toegankelijk. U kunt zichzelf kosteloos aanmelden, maar ook geïnteresseerde collegae, vrienden en/of familie meebrengen!  Meld uzelf en eventuele anderen s.v.p. wel even aan.

Wij zien u graag op woensdag 15 mei!

 

Wilma Bosmans-Kruize