Nieuws

Nieuwe Executive opleiding: Inside Dynamics in Organisations (september 2020) (met korting voor leden)

01 maart 2020

In september 2020 start het postacademisch executive programma Inside Dynamics in Organisations

De USBO biedt een nieuw postacademische programma Inside Dynamics in Organisations aan. Een verdiepend professional development programma, op het gebied van theorie en praktijk van het werken met onbewuste dynamiek in organisaties; uniek in Nederland. Het is bij uitstek een opleiding die past na een executive master, als verdiepingsslag in de materie van groepsdynamica. 
Het is vanaf nu mogelijk om in te schrijven voor het programma.

Meer informatie, neem dan vooral contact op; met Erika Winkler, projectassistent of Martijn van der Spek, programmaleider via executiveonderwijs.rebo@uu.nl / 030 253 8777. Een afspraak maken voor een intake-gesprek kan hier.

NB: AVEUM-leden ontvangen 10% korting!