Voorjaarsbijeenkomst 2020 AVEUM

Datum:  vrijdag 29 mei 2020

Vrijdagmiddag 29 mei 2020

14.00 - 16.00u (Laatste kwartier de Jaarvergadering)

Organisatiedynamiek en leiderschap
Aan het werk met de onderstroom

Tijdens de voorjaarsbijeenkomst van 2020 staat het thema organisatiedynamiek en leiderschap centraal. Door ‘de levende praktijk’ als ingang te nemen, kunnen we toegang krijgen tot ‘the unthought known’, tot minder bewuste dynamieken die zich in en tussen mensen afspelen en zullen we verkennen hoe aandacht voor de impliciete, mentale wereld een bron van ‘organisational intelligence’ kan zijn. Gevoel krijgen voor onbewuste dynamieken en het daarmee leren omgaan kan gezien worden als tool voor de leider en de professional.

De middag wordt begeleid door drs. Martijn van der Spek BSc en drs. Martha Mens MPC, beide verbonden aan USBO’s postacademisch executive programma Inside Dynamics in Organisations, een verdiepend professional development programma, op het gebied van theorie en praktijk van het werken met onbewuste dynamiek in organisaties; uniek in Nederland.

Natuurlijk ontvang je binnenkort meer informatie over ons voorjaarsprogramma op vrijdagmiddag 29 mei a.s.
Ben je net als wij enthousiast geworden, schrijf je dan meteen alvast in via de button bovenaan deze pagina (leden: inloggen).

Onze voorjaarsbijeenkomsten zijn gratis toegankelijk voor leden en tweedejaars executive master studenten (inschrijving voor studenten).

 

Met vriendelijke groet en graag tot 29 mei,
Bestuur AVEUM