Wetenschapscarrousel 2021 (vrijdag 5 november 2021)

Wetenschapscarrousel 2021 (vrijdag 5 november 2021)

13 september 2021

Op vrijdag 5 november 2021 vindt de Wetenschapscarrousel weer plaats. Dit jaar gezamenlijk georganiseerd door Klinische Gezondheidswetenschappen (KGW) en het departement Bestuurs- en Organisatiewetenschap (USBO) samen met hun studie- en alumniverenigingen.
Het event is hiermee ook exclusief voor KGW studenten en alumni & USBO studenten en alumni.

Hoe zorg je dat je bruggen bouwt tussen wetenschap en de professionele praktijk? Hoe zorg je dat je onderzoek doet waar de maatschappij wat aan heeft? Aan de hand van de thema’s Boundary crossingImplementatie en Persoonlijk leiderschap zullen diverse sprekers waaronder prof. dr. Mirko Noordegraaf je inspireren en vanuit hun kennis en ervaring handvatten geven om hier vervolgens in jouw dagelijkse praktijk mee aan de slag te gaan.