Leergang Toezicht met gezag (14 april)

Leergang Toezicht met gezag (14 april)

12 maart 2022

In een gepolitiseerd openbaar bestuur en een mediagestuurde netwerksamenleving is het gezag van publiek toezicht niet langer vanzelfsprekend. Wat zijn voor publiek gezag de bepalende factoren en wat kunnen inspecties en markttoezichthouders doen om hun publiek gezag te vergroten? Dat vraagstuk staat centraal in de exclusieve leergang Toezicht met Gezag.

Deze leergang richt zich op senior toezichthouders, inspectie-medewerkers, beleidsbepalers en juristen die werken bij publieke toezichthouders en inspecties. 

De leergang heeft een academisch werk- en denkniveau. Meerdere jaren ervaring met strategische toezichtsvraagstukken en/of management van overheidsorganisaties is een vereiste. Vooraf vindt een gezamenlijk (telefonisch) intakegesprek plaats, om te kijken of het programma aansluit op uw ervaring en opleidingswensen.

LINK