Workshop: Design for debate – Designing Provocative Discussion Objects for Wicked Problems (27 januari 2023)

Workshop: Design for debate – Designing Provocative Discussion Objects for Wicked Problems (27 januari 2023)

11 december 2022

Workshop: Design for debate – Designing Provocative Discussion Objects for Wicked Problems

Op 27 januari 2023 vindt de workshop 'Design for Debate' plaats, georganiseerd door de Utrecht University School of Governance. We gaan bespreken hoe design de belangrijke uitdagingen ('wicked challenges') van onze tijd kan helpen aanpakken, waaronder duurzaamheid, digitalisering en inclusiviteit. Het thema van dit symposium is "design for debate" en, meer specifiek, provocatieve ontwerpmethodologie. We zullen onwerkbare oplossingen ontwerpen die het democratisch debat over wicked issues helpen versterken. De voertaal van de workshop is Engels.

Begindatum en -tijd 27 januari 2023 09:00
Einddatum en -tijd 27 januari 2023 17:00

Locatie
Bijlhouwerstraat 6-8, Utrecht

Aanmelden
By e-mail to Albert Meijer (a.j.meijer@uu.nl) with your name and affiliation