Reminder voorjaarsbijeenkomst 15 juni 2023

Reminder voorjaarsbijeenkomst 15 juni 2023

Secretaris
15 mei 2023

Over exact een maand vindt de AVEUM Voorjaarsbijeenkomst plaats met als onderwerp veiligheid IN organisaties.

Deelnamevoor alle alumni is dit jaar gratis, zowel voor leden als niet-leden van Aveum. Je kunt je nog inschrijven via deze link.
Hopelijk mogen we je op 15 juni verwelkomen op de Bijlhouwerstraat in Utrecht.

Het programma voor 15 juni:
1200-1300: Ontvangst en lunch
1300-1315: Bestuursvergadering en -overdracht
1330-1430: Keynote door Leonie Heres
1430-1515: “Van klassieke rampenbestrijding naar moderne crisisbeheersing” door Ermo Hartsuijker
1515-1600: “Zonder diversiteit en inclusie geen veiligheid” door Luitenant-kolonel Mostafa Hilali.
1600- 1700: Netwerkborrel

Korte introductie van de sprekers:

Keynote speaker is Leonie Heres. Leonie's onderzoek en advies richt zich in het bijzonder op thema's rondom bestuur, leiderschap en organisatieprocessen, ethiek en integriteit en de publiek-private context van organisaties. Binnen de USBO verzorgt dr. Heres onderwijs over de gehele breedte van de Bestuurs- en Organisatiewetenschap, met thema's als (moreel) leiderschap, publiek management, en organisatietheorie.

Zij zal ingaan op haar recente onderzoeken en dit aan de hand van theorie duiden.
 

Ermo Hartsuijker is sinds 2018 Afdelingshoofd Crisisbeheersing binnen de Veiligheidsregio Utrecht. Hij studeerde aan de conservatoria van Den Haag en Indiana University en werkte jaren als klassiek muzikant in vrijwel alle orkesten in Nederland. In 2006 rondde hij daarnaast zijn studie Nieuwste Geschiedenis cum laude af.

Vervolgens werkte hij 12 jaar bij het Ministerie van Defensie als analist, coördinator, leidinggevende en projectleider internationale samenwerking.
 

Luitenant-kolonel Mostafa Hilali (1973) is geboren te Meknes in Marokko en kwam op drie jarige leeftijd samen met zijn ouders, broers en zusters naar Nederland. Na het VWO en een afgebroken studie Engels, besloot hij te gaan werken bij de Koninklijke Landmacht in 1996. Twintig jaar later is hij nog steeds werkzaam bij de Landmacht. Op dit moment als plaatsvervangend commandant van de KMA. Hij is een aantal keren op uitzending geweest in het kader van internationale vredesoperaties. Ook is hij jaren werkzaam geweest in het buitenland.

Daarnaast is Mostafa actief op maatschappelijk gebied onder andere bij het internetinitiatief Nietmijnislam en de Atlantische Commissie. Mostafa heeft daarnaast een academische studie Geschiedenis en Midden-Oosten studies afgerond.