Najaarsdag 14 november: "Leidinggeven aan Welzijn van Medewerkers"

Najaarsdag 14 november: "Leidinggeven aan Welzijn van Medewerkers"

12 september 2024

Beste alumni,

We nodigen je van harte uit voor onze komende alumni bijeenkomst, georganiseerd door Aveum, waarin we samen met experts op het gebied van organisatieontwikkeling en gedragswetenschap dieper ingaan op het thema "Leidinggeven aan Welzijn van Medewerkers". Tijdens deze bijeenkomst delen we inzichten en praktische handvatten om welzijn in jouw organisatie te bevorderen. En nieuw dit jaar: neem gerust een collega mee! Dit mag ook een collega zijn die niet heeft gestudeerd aan de USBO

Programma

  • 12.30: Inloop met koffie/thee
  • 13.00: Opening + Algemene Ledenvergadering Aveum
  • 13.30: Theorie en wetenschappelijk onderzoek door Henrico van Roekel & Carina Schott
  • 14.30: Pauze
  • 14.45: Workshop over de praktische kant van Welzijn binnen Organisaties door Sabine Mur
  • 17.00: Netwerkborrel

Sprekers en Onderwerpen:

  • Henrico van Roekel
    Universitair docent bij het Departement Bestuurs- en Organisatiewetenschap (USBO), Henrico richt zich op de invloed van leiderschap op het welzijn van werknemers in de publieke sector. Tijdens zijn presentatie zal hij ingaan op het belang van goed welzijn, wat leiderschap nu eigenlijk is, en hoe we leiderschap steeds meer gaan zien als iets wat niet alleen voor leidinggevenden is.
  • Sabine Mur
    Sabine is organisatiepsycholoog en eigenaar van Bureau voor Bevlogenheid. In haar workshop gaat ze dieper in op de praktische kant van welzijn binnen organisaties. Hoe zorg je ervoor dat medewerkers effectief, vitaal en met plezier samenwerken? Sabine laat zien hoe maatwerk en een focus op positieve psychologie kunnen bijdragen aan succesvolle team- en organisatieontwikkeling.

Na deze inspirerende sessies is er gelegenheid om onder het genot van een drankje verder te praten tijdens de netwerkborrel.

Voor deze fantastische bijeenkomst kun je jezelf aanmelden via de onderstaande knop. Doe dit voor 1 november as. 

We hopen je te mogen verwelkomen op deze waardevolle bijeenkomst.

Met vriendelijke groet,
Het Aveum-Bestuur

Quirina Koehler
Lisenka Folkers
Lambert van Eekelen

AANMELDEN LEDEN
AANMELDEN NIET-LEDEN