Ons doel

Wij zijn AVEUM!

Samen zijn wij AVEUM. Met elkaar delen wij kennis en ervaringen; niet alleen tijdens de voorjaars- en najaarsbijeenkomsten, maar ook daarbuiten. Wil je mensen uit je branche raadplegen over een vraagstuk waar je tegenaan loopt, wil je gelijkgestemden in jouw regio ontmoeten door een regioborrel te organiseren of wil je mensen uitnodigen voor een kijkje in de keuken van jouw organisatie? Alles kan!

Je kunt via deze weg contact zoeken met andere leden en kenbaar maken wat je organiseert in het netwerk. Door een berichtje te sturen naar info@aveum.nl plaatsen wij jouw bericht of oproep op deze website, zodat het direct voor iedereen zichtbaar is wat er onder de leden gebeurt. Ook als je een interessante bijeenkomst tegenkomt, waarvan je denkt dat meer AVEUM-leden dit interessant vinden, kun je dit laten posten.

Je kunt daarnaast ook elkaar informeren via:
– Twitter: #wijzijnAVEUM
– LinkedIn Group: AVEUM Alumnivereniging

AVEUM kent drie hoofddoelstellingen:

  1. Het beschikbaar stellen van toegesneden kennis en ervaring d.m.v. studiedagen (terug in de klas) het faciliteren van de dialoog over vraagstukken in het netwerk, intervisie en coaching (kennisevents)
  2. Het creëren van loopbaankansen en recruitmentmogelijkheden binnen het netwerk (netwerkevents)
  3. Het faciliteren van de mogelijkheid tot informeel samenzijn (sociale events).