Ons doel

Wij zijn AVEUM!

AVEUM kent drie hoofddoelstellingen:

  1. Het beschikbaar stellen van toegesneden kennis en ervaring d.m.v. studiedagen (terug in de klas) het faciliteren van de dialoog over vraagstukken in het netwerk, intervisie en coaching (kennisevents)
  2. Het creëren van loopbaankansen en recruitmentmogelijkheden binnen het netwerk (netwerkevents)
  3. Het faciliteren van de mogelijkheid tot informeel samenzijn (sociale events).

Samen zijn wij AVEUM. Wij delen kennis en ervaringen; zowel tijdens de voorjaars- en najaarsbijeenkomsten, als ook daarbuiten. Wil je mensen uit je branche raadplegen over een vraagstuk waar je tegenaan loopt, wil je gelijkgestemden in jouw regio ontmoeten door een regioborrel te organiseren of wil je mensen uitnodigen voor een kijkje in de keuken van jouw organisatie? AVEUM is daarvoor een uitstekend netwerk!

Op de website posten wij aankomende evenementen en interessante informatie. Je kunt via de website contact zoeken met andere leden en kenbaar maken wat je organiseert in het netwerk. Door een berichtje te sturen naar info@aveum.nl plaatsen wij jouw bericht of oproep op deze website, zodat het direct voor iedereen zichtbaar is wat er onder de leden gebeurt. Ook als je een interessante bijeenkomst tegenkomt, waarvan je denkt dat meer AVEUM-leden dit interessant vinden, kun je dit laten posten.

Volg ons ook via:
– Twitter: #wijzijnAVEUM
– LinkedIn Group: AVEUM Alumnivereniging